page_banner

Вести

https://www.dorrenhaus.net/panic-bar/

Што е паника за бегство?

Бар за паникаглавно се користат во големи супермаркети, болници, училишта и некои деловни згради и други противпожарни излези.Тоа е брава за излези за итни случаи.Ги спречува надворешните лица да влезат во внатрешноста без дозвола и им овозможува на внатрешниот персонал слободно да излегува во итни ситуации.Ако се користи без дозвола, ќе се огласи гласовен аларм со високи децибели и може да се запре и обнови само со правилното копче.Специфичните карактеристики наПаника Баrсе како што следува:

1: НаПаника Баrима едноставен и убав изглед, и цврста и издржлива структура, што може во голема мера да ги намали нашите трошоци за одржување;

2: Пристапната врата за итна евакуација не треба да се заклучува или отвора, што може да спречи кражба и да овозможи слободен влез и излез, обезбедувајќи 24-часовна безбедносна заштита секој ден.

3: Погоден за која било врата за итен излез, безбедносна излезна врата, противпожарна врата, врата за бегство, врата за излез од пожар.

4: Погоден е за контролирање на протокот на луѓе, спречување на неовластено заминување и спречување кражба, така што зградата ги исполнува барањата за градежниот код за уредите за премин за итни случаи.

5: Кога ќе се притисне рачката за притисок за да се отвори вратата, сирената ќе се огласи додека не се откаже.Кога ќе се отвори вратата на рачката за контрола на пристап, бравата за излез од пожар може да се отвори без аларм.Кога бравата за пристап е нелегално отворена, може да даде сигнал до системот за контрола на пристап и да испрати аларм (звукот на алармот може да достигне 100 децибели).

6: Може да се користи заедно со друга безбедносна опрема.

7: Соодветното гласовно известување за аларм може да се издаде според соодветното копче за аларм.

8: ОваБар за паникаможе да се поврзе со следново по сопствен избор: уред со двојна врата, контрола на пристап, контролер за аларм, детектор за чад, магнетна брава, гласовен аларм итн.

Ако ви треба и врата поблиску, можетеКонтактирајте не! Брендот Доренхаус е настанат во 1872 година во Германија, со развојот и напредокот, наследникот на Доренхаус одлучи да инвестира фабрика за поблиску до вратата во Кина. Во 2011 година, Жеџијанг Доренхаус Хардвер Индустриска Ко., Ltd беше формално основана.

фабрика

За нас 1 (2)
За нас (2)
За нас (3)

Време на објавување: 22-11-2022 година